• Stedentrip Valencia, bekijk alle tips | Mooistestedentrips.nl
  • Stedentrip Stockholm, bekijk alle tips | Mooistestedentrips.nl
  • Stedentrip Rotterdam, bekijk alle tips | Mooistestedentrips.nl
  • Stedentrip Parijs, bekijk alle tips | Mooistestedentrips.nl
  • Stedentrip Praag, bekijk de tips | Mooistestedentrips.nl

Over Mooistestedentrips.nl

Wist je dat...

  • De meeste musea in Londen gratis te bezoeken zijn?
  • Je in januari de Sagrada Familia in Barcelona gratis kunt bezoeken?
  • Je gratis wel héél dicht bij het Vrijheidsbeeld kunt komen?

Waarschijnlijk niet, toch? Logisch, want dat staat in bijna geen enkele reisgids. Mooistestedentrips.nl reist heel wat af en brengt je de leukste adresjes in Nederland, Europa en de grote wereldsteden. Dankzij Mooistestedentrips.nl maak je echt een bijzondere stedentrip en bezoek je nog eens plekken waar de meeste toeristen helemaal niet komen. 

Wie is Mooistestedentrips.nl?

Mooistestedentrips.nl is het enige onafhankelijke stedentrip platform van Nederland en is eigendom van Esther de Beer, al meer dan 10 jaar freelance journalist en (web)redacteur. Als journalist kom ik op de mooiste plekken ter wereld. Omdat alle bijzondere tips die ik verzamel nu eenmaal niet altijd in één artikel passen, vind je ze nu terug op Mooistestedentrips.nl. Want al die geweldige tips wil ik niet verloren laten gaan! Je vindt ze hier, handig op één plek verzameld. Je kunt alle tips per stad bekijken, of mijn blog volgen. Hier vind je al mijn persoonlijke en praktische tips, zoals geweldige wijken, leuke tours , fietstochten en wandelingen en allerlei hidden gems. Nieuwsgierig? Op 11 april jongstleden werd ik geïnterviewd door het radioprogramma Open Huis op Radio NPO 5 en gaf ik een aantal leuke tips.

Esther de Beer, Mooistestedentrips.nl

Esther de Beer, Mooistestedentrips.nl

Alle tips die je op Mooistestedentrips.nl ziet, zijn van mijzelf. Ik raad alleen bezienswaardigheden, cafés, restaurants of hotels aan waar ik zelf geweest ben of die ik uit betrouwbare bron heb verkregen, bijvoorbeeld uit een interview met een local. Op deze manier wil ik andere enthousiaste en onafhankelijke reizigers van betrouwbare informatie voorzien. Zijn mijn tips van anderen afkomstig, dan zal ik dat altijd vermelden. Je kunt Mooistestedentrips.nl ook volgen via TwitterFacebook en Bloglovin'. Zo hoef je het laatste nieuws over bijzondere steden nooit te missen.

Esther de Beer schrijft ook voor:

Als journalist kun je mijn werk op veel meer plekken terugvinden dan alleen Mooistestedentrips.nl. Ik schrijf voor diverse bladen, websites en boeken. Zo schrijf ik voor:

Nieuwsgierig naar mijn werk? Neem gerust een kijkje in mijn portfolio.

De best gelezen artikelen op Mooistestedentrips.nl

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en tips? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief of volg Mooistestedentrips.nl via Bloglovin'.

Samenwerken?

Wil je graag samenwerken met Mooistestedentrips.nl en/of adverteren? Heb je een leuk idee? Helemaal goed! Bekijk de mogelijkheden of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mooistestedentrips.nl is onderdeel van: De Beer Media - KvK 57179875 te Utrecht. Bekijk ook de disclaimer.

Mooistestedentrips.nl deelt tips over de mooiste stedentrips. Deze site gebruikt cookies om uw bezoek nog beter te maken.