Kuala Lumpur beste stad om te winkelen

CNN Travel heeft Kuala Lumpur uitgeroepen tot beste winkelstad ter wereld. New York en Londen moesten het afleggen tegen de Maleisische hoofdstad. Volgens de reisexperts van CNN Travel is Kuala Lumpur de beste winkelstad ter wereld, dankzij hoogwaardige winkels, betaalbare prijzen en een betrouwbare uitverkoop.

Kuala Lumpur heeft shoppers inderdaad een hoop te bieden. Zo vind je drie van de tien grootste shopping malls ter wereld in Kuala Lumpur, zoals 1 Utama met maar liefst 650 winkels verdeeld over zes verdiepingen. Bovendien vind je er een tropisch regenwoud en The Secret Garden, een van de grootste daktuinen ter wereld. 

Maar wat je ook zoekt, je bent in Kuala Lumpur altijd aan het goede adres. Houd je van schoenen? Op Sungei Wang Plaza zijn maar liefst 500 winkels te vinden die allerlei soorten schoenen verkopen in diverse prijsklassen. IT- en gadgetfanaten kunnen hun hart ophalen op Imbi Plaza.

Ga je op vakantie naar Maleisië of heb je een stop-over in Kuala Lumpur? Blijf een paar dagen in de Maleisische hoofdstad. Het is een prima bestemming voor een stedentrip. Bekijk al onze tips over Kuala Lumpur.

Door het plaatsen en het verzenden van een comment gaat u akkoord met de Privacy Voorwaarden.

Mooistestedentrips.nl deelt tips over de mooiste stedentrips. Deze site gebruikt cookies om uw bezoek nog beter te maken.