Markten in Sydney

Markten in Sydey draaien om meer dan alleen even de wekelijkse boodschappen voor een leuke prijs halen. Er zijn themamarkten en de meeste markten zijn voorzien van muzikaal entertainment, je kunt er allerlei lekkerneien proeven en zijn over het algemeen een leuk dagje uit. Dit zijn de leukste markten die je echt moet bezoeken tijdens een stedentrip Sydney.

Rocks Market Sydney

The Rocks Market Sydney

The Rocks Market
The Rocks is de oude historische buurt van Sydney. Hier ben je toch al te vinden als je de Sydney Harbour Bridge gaat bezoeken en een mooi uitzicht over de haven met het Sydney Opera gebouw wilt hebben. Ben je er op zaterdagochtend sla dan de markt, die dwars door de buurt loopt, niet over. Je kunt er verse groenten en fruit kopen, maar ook mode van jonge designers, originele souvenirs en allerlei biologische producten, uiteenlopend van biologische wijn tot biologische shampoo en bodylotion.

Paddy's Market
Dit is met 150 jaar de oudste markt van Sydney en deze is te vinden op een oud circusterrein in de wijk Haymarket. Hier kun je goedkoop hele leuke spullen kopen, van schoonheidsproducten tot elektronica en van leuke souvenirs tot huisdieren.

Eveleigh Farmers Market
Vroeg opstaan is helemaal niet erg als de de Eveleighs Farmers Market bezoekt, want alles wat je op de markt ziet mag je gratis proeven. Kom maar op! Je kunt fruit, groente, lokale wijnen, kaas, zuivel en nog veel meer lekkers kopen. Deze markt is te vinden in de wijk Newton.

Glebe Markets
Glebe is een hippe wijk in Sydney en op de Glebe Markets vind je dan ook allerlei hippe producten, zoals cd's, muziekinstrumenten, boeken, vintage kleding en hangemaakte kleding en accessoires. Je kunt er genieten van een ontspannende massage of live muziek.

Bondi Beach Market
Bondi Beach klinkt hip en dat is het dan ook, dus de markt daar staat ook vol kramen met hippe designkramen. Je kunt er schitterende outfits bekijken. En als je bent uitgekeken, kun je natuurlijk meteen even bijkomen op het strand.

Bekijk ook:

Tags: Sydney

Door het plaatsen en het verzenden van een comment gaat u akkoord met de Privacy Voorwaarden.

Mooistestedentrips.nl deelt tips over de mooiste stedentrips. Deze site gebruikt cookies om uw bezoek nog beter te maken.