• CityGuides: bekijk de leukste stedentrips | Mooistestedentrips.nl
  • De leukste mini-breaks in Nederland op Mooistestedentrips.nl
  • CityGuide Sevilla: alle tips over een stedentrip Sevilla
  • All you need to know about beautiful city breaks in Europe and beyond | Mooistestedentrips.nl

Boutique hostels: goedkoop slapen in stijl

Vergeet alles wat je dacht te weten over hostels. De hostels van nu herbergen niet alleen maar backpackers en ook de dagen van enorme slaapzalen en stapelbedden zijn voorbij. Nu boek je een fijne 2-persoonskamer met eigen badkamer in een 'boutique hostel', een hostel... maar dan wel even leuk ingericht. Vaak met design details. Bovendien zijn kamers in boutique hostels vaak flink goedkoper dan hotels en kun je meestal terecht in een gezellige bar en een leuke tuin of dakterras, waar je voor weinig geld wat kunt eten en drinken. Ik zet hier de mooiste boutique hostels op een rijtje. En, overtuigd?

Boutique hostels: geweldige budgetopties (foto met dank aan Slo Living, Lyon) | Mooistestedentrips.nl

Schrijf reactie (3 Reacties)

Weekendje Leuven: 7x zeker doen

En win een Leuven pakket!

Ik heb toch al heel wat leuke Belgische steden mogen bezoeken en ik kan maar moeilijk kiezen welke mijn favoriet is. Maar één ding weet ik wel: Leuven is één van de meest gezellige steden die ik de afgelopen jaren heb bezocht. De relaxte sfeer en de vrolijke locals zijn misschien wel de belangijkste trekpleister van Leuven, maar er is meer waarvoor je echt een weekendje naar Leuven moet. Ik zet de echte must-do's voor je op een rijtje.

Weekendje Leuven: 7x zeker doen (foto met dank aan Visit Leuven) | Mooistestedentrips.nl

Winkelen in Leuven, bekijk de tips (foto met dank aan Visit Leuven) | Mooistestedentrips.nl

Schrijf reactie (25 Reacties)

Gratis stadswandeling Düsseldorf

Maak je binnenkort een stedentrip Düsseldorf en wil je de bezienswaardigheden bekijken, leuk shoppen en lekker eten? Dan is deze gratis stadswandeling Düsseldorf een goede start. Deze wandeling kun je in één dag maken en je wandelt van de betoverende en sprookjesachtige Altstadt, naar de hypermoderne Medienhafen en het knusse Bilk. Onderweg zie je de mooiste bezienswaardigheden, kom je leuke kroegen en restaurants tegen en kun je prima winkelen. Veel plezier met wandelen.

Gratis wandeling Düsselsorf, stedentrip Düsseldorf | Mooistestedentrips.nl

Schrijf reactie (0 Reacties)

Kunst kijken in Parijs

De 10 mooiste musea in Parijs

Als je van kunst houdt, dan heb je aan Parijs de ideale stedentrip. In Parijs vind je meer dan 50 geweldige musea. De één wat bekender dan de ander, maar allemaal heel bijzonder. Heb je zin om je helemaal onder te dompelen in kunst en cultuur in Parijs? Dan mag je deze 10 musea in ieder geval niet missen.

De 10 mooiste musea in Parijs, bekijk de tips | Mooistestedentrips.nl

Als je een echte kunstliefhebber bent en je maakt een stedentrip Parijs, dan is het een aanrader om de Paris Museum Pass te kopen. Met deze kaart kun je namelijk gratis en zónder in de rij te hoeven wachten naar 50 musea in Parijs, waaronder toppers als het Louvre, Musée d'Orsay en Centre Pompidou. 

Schrijf reactie (0 Reacties)