door Esther

Hallo! Welkom op Mooistestedentrips.nl. Het enige online platform in Nederland dat helemaal draait om stedentrips. De mooiste steden ter wereld en bijzondere parels dichtbij huis. Houd jij van stedentrips, en loop je (net als ik) warm voor kunst, fietsen, architectuur en (vooral) heel erg lekker eten? Dan ben je op Mooistestedentrips.nl aan het goede adres.

Mooistestedentrips.nl | Alles over Mooistestedentrips.nl

Wie is Mooistestedentrips.nl

Mijn naam is Esther de Beer, journalist en webredacteur uit Utrecht. Speciaal voor jou (en nou ja, ook wel een beetje voor mezelf) reis ik af naar de mooiste steden ter wereld. Ver weg, maar juist ook dichtbij. Ik ben een meester in verdwalen. Laat het maar aan mij over om altijd de verkeerde uitgang van de metro te kiezen of standaard de verkeerde kant op te wandelen. Efficiënt? Neuh, niet echt. Maar stiekem kom ik zo altijd wel de leukste plekken tegen in de mooiste steden, of ik raak in gesprek met de lokale bevolking die de best bewaarde geheimen van hun stad met me delen. Zo wordt elke stedentrip niet alleen een feestje, maar kan ik ook nog eens de meest originele tips met je delen.

Mijn werk

Als journalist heb ik me gespecialiseerd in ‘makkelijk schrijven over moeilijke dingen’. Heel andere koek dan het werk voor Mooistestedentrips.nl, maar wel ontzettend leuk. Interviewen, achtergrondartikelen schrijven, corporate bloggen, webredactie, SEO optimalisatie… ik kan en doe het allemaal. Op de website van mijn bedrijf De Beer Media lees je wat ik allemaal doe en voor wie ik werk. Daarnaast ben ik auteur van verschillende boeken, waaronder Groen Geluk en Opruimgeluk.

Wat zoek je?

Ik vind het heel leuk dat je langskomt op Mooistestedentrips.nl en hoop dat je op mijn website de juiste tips vindt om je volgende stedentrip te plannen. Je kunt inmiddels kiezen uit meer dan 100 bestemming, allemaal leuke steden waarvan ik de leukste en meest originele tips met je deel. Bekijk de pagina Plan een stedentrip, waar ik je help met allerlei tips en handige websites voor het plannen van je volgende reis. Wil je met mij samenwerken? Leuk! Neem contact op, dan bekijk ik wat ik voor je kan doen.

Wat ik voor je kan doen

Vertegenwoordig jij een mooie stedenbestemming, ben je eigenaar van een accommodatie of wil je iets bijzonders onder de aandacht brengen? Mooistestedentrips.nl zou er zo maar eens de juiste plek voor kunnen zijn. Ik schrijf, fotografeer en zet al mijn journalistieke ervaring en skills in om voor een zo mooi mogelijk resultaat te zorgen. Benieuwd? Neem contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Mooistestedentrips.nl deelt tips over de mooiste stedentrips. We gebruiken cookies om je bezoek te verbeteren. OK Lees meer