door Esther
Samenwerken met Mooistestedentrips.nl

Samenwerken met Mooistestedentrips.nl

De meeste reizigers doen inspiratie op en boeken hun reizen via internet, dit geldt inmiddels als voor meer dan 80% van alle reizigers. Daarom is het een goed idee om een samenwerking op te zetten met een betrouwbare reiswebsite zoals Mooistestedentrips.nl. Door samen te werken met Mooistestesentrips.nl krijgt uw merk de juiste aandacht, doordat Mooistestedentrips.nl hoogwaardige reiscontent produceert, met een persoonlijke én journalistieke inslag.

Maar liefst 4,1 miljoen Nederlanders maken elk jaar een stedentrip en Mooistestedentrips.nl bereikt een groot deel van deze reizigers, u wilt ze toch ook bereiken?

Bereik van Mooistestedentrips.nl

  • Tussen de 85.000 en 100.000 unieke maandelijkse bezoekers
  • 1750 volgers op Instagram
  • 7000 volgers op Facebook
  • 6500 volgers via andere social media kanalen.

Waarom samenwerken met Mooistestedentrips.nl

Mooistestedentrips.nl doet wat de naam belooft: de mooiste steden in Nederland, de Benelux, Europa en de grote wereldsteden op de best mogelijke manier uit de verf laten komen, door middel van goede journalistieke producties, met originele invalshoeken, praktische tips en goede fotografie. Het doel van mij en Mooistestedentrips.nl is om reizigers te motiveren een stad onafhankelijk en op een creatieve manier te ontdekken. Natuurlijk mogen zij de bekende highlights bezoeken, maar ik hoop reizigers te inspireren ook eens dat ene wijkje te bezoeken of die bijzondere dagtrip te maken.

En wat blijkt? Bezoekers van Mooistestedentrips.nl zijn actief op zoek naar een bijzondere bestemming voor een volgende stedentrip. Ze zijn klaar om een boeking te maken en willen naast praktische informatie ook inspiratie opdoen over bijzondere hotspots en activiteiten. Mooistestedentrips.nl kan uw merk in het zonnetje zetten en ervoor zorgen dat uw bestemming, hotel of activiteit goed uit de verf komt.

Op dit moment is Mooistestedentrips.nl op zoek naar de volgende samenwerkingen:

Door mijn achtergrond als reisjournalist weet ik hoe ik informatie op een goede en aantrekkelijke manier kan verpakken. Daarom schrijf ik altijd zelf mijn artikelen en creëer ik zelf alle content die op Mooistestedentrips.nl te vinden is. Bekijk meer informatie over mij en mijn werk. (Gratis) gastartikelen of artikelen geschreven door derden neem ik dan ook niet aan, maar dat wil niet zeggen dat er geen mogelijkheden zijn om een samenwerking op te zetten.

Samenwerkingen met bestemmingen, reisaanbieders die specifiek stedentrips of stedentrip gerelateerde producten en/of diensten aanbieden, of (PR)-bureaus die dit aanbieden werken het beste op Mooistestedentrips.nl, aangezien de bezoekers van de website hier actief in geïnteresseerd zijn. Ik kan u helpen door middel van persreizen, gesponsorde reizen, gesponsorde artikelen (advertorials) over de steden waar Mooistestedentrips.nl al eens is geweest (en dat zijn er meer dan 70), social media promotie en promotie in de nieuwsbrief. Past uw merk bij Mooistestedentrips.nl, ben u benieuwd naar meer cijfers, tarieven of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op.

Op dit moment ben ik niet of in mindere mate op zoek naar:

  • Samenwerkingen met affiliate programma’s.
  • Samenwerkingen met merken die producten/diensten aanbieden die niet specifiek zijn gericht op stedentrips of bestemmingen.
  • (Gratis) linkplaatsing en linkruil.
  • (Gratis) plaatsen van artikelen geschreven door derden.

Mooistestedentrips.nl deelt tips over de mooiste stedentrips. We gebruiken cookies om je bezoek te verbeteren. OK Lees meer