Leuke wijk in Athene: Psirri

In de wijk Psirri in Athene is het tot in de kleine uurtjes gezellig en het staat echt bekend als een uitgaanswijk. Toch valt er overdag ook genoeg te ontdekken in Psirri. De kleurrijke, smalle straatjes zijn volgepakt met creatieve boetieks, pittoreske bars en gezellige pleintjes waar het goed mensen kijken is. En, Psirri is één van de beste plekken in Athene om street art te zien. Ontdek deze leuke wijk in Athene.

Leuke wijk in Athene: Psirri | Mooistestedentrips.nl

Schrijf reactie (1 Reacties)

Fietsen in Wenen

Inclusief gratis fietsroute door Wenen

Wil je in Wenen ook wat bijzondere bezienswaardigheden ontdekken? Dan kan ik het je aanraden om een dag een fiets te huren en de oude stad even te laten voor wat hij is. In de wijken rondom het centrum ontdek je street art, leuke cafés, dorpsachtige pleintjes en grootse parken. Ga fietsen in Wenen en ontdek de stad met mijn gratis fietsroute door de stad.

Fietsen in Wenen, gratis fietsroute Wenen | Mooistestedentrips.nl

Schrijf reactie (0 Reacties)

De mooiste parken van Lissabon

Natuurlijk denk je bij Lissabon meteen aan het beroemde gele trammetje dat door de smalle, steile straatjes slingert. De bontgekleurde wijk Alfama, waar de fado achter menig voordeur klinkt, en het beroemde Hieronymus Klooster. Maar dat zijn dan ook meteen de drukke trekpleisters van de stad. Wil je even wat meer rust? Dan zijn de parken van Lissabon echt een aanrader. Groots, groen en gemoedelijk. Dit zijn de mooiste parken van Lissabon.

De mooiste parken van Lissabon | Mooistestedentrips.nl

Schrijf reactie (0 Reacties)

Leuven: stad voor bierliefhebbers

Om nu één stad of dorp in België te bestempelen als dé bierstad, dat is eigenlijk onmogelijk. Want eerlijk: in zo veel steden en dorpen in België wordt zalig bier gebrouwen. Maar in Leuven nemen ze bier in ieder geval ontzettend serieus. Tijdens de Leuven Bierweekends proef je er het lekkerste bier dat de stad en omgeving te bieden heeft. Maar ook op andere momenten is Leuven, wat mij betreft, daarom zeker de stad voor bierliefhebbers.

Leuven: stad voor bierliefhebbers | Mooistestedentrips.nl

In april staat Leuven in het teken van bier. Tijdens de drie opeenvolgende zogeheten ‘bierweekends’ kun je in Leuven genieten van bierfestivals, workshops, food pairings en rondleidingen in brouwerijen. Maar eerlijk: eigenlijk is het in Leuven elk weekend gewoon bierweekend. Dus wanneer je ook naar Leuven wilt gaan, geniet van het lekkere lokale bier.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Zomer in Hamburg

Komende zomer een vrolijke stedentrip maken? Dan denk je waarschijnlijk niet per se aan Hamburg, maar dat zou je toch best kunnen overwegen. Hamburg is namelijk ontzettend leuk in de zomer. De stad is verrassend groen en je hoeft nooit lang te zoeken naar de verkoeling van het water. Je hoeft je bij mooi weer geen minuut te vervelen in Hamburg. Dit is zomer in Hamburg.

Zomer in Hamburg: tips | Mooistestedentrips.nl

Schrijf reactie (2 Reacties)