De leukste stedentrips in februari

door Esther

Wil je een leuke stedentrip in februari maken? Wil je gewoon een weekendje weg, lekker naar de zon of zoek je romantische stedentrips om je geliefde met Valentijnsdag te verrassen? Maak een heerlijk zonnige stedentrip februari en bekijk de leukste romantische bestemmingen. Ik zet de leukste tips voor je op een rijtje.

Stedentrip februari: tips

  • Stedentrip februari? Leuk! Een goede maand om het grijze, regenachtige Nederland achter je te laten. Ontdek goede aanbiedingen naar de leukste bestemmingen.
  • Op zoek naar romantische stedentrips, maar niet te ver weg? Bekijk de leukste romantische stedentrip-arrangementen in Nederland.
  • Op de pagina ‘Plan je stedentrip‘ lees je meer tips over het plannen van je perfecte stedentrip.

STEDENTRIPS IN DE POPULAIRSTE VAKANTIELANDEN

Romantische stedentrips

Brugge

Een weekendje Brugge is wel één van de meest romantische stedentrips dichtbij huis. Dwaal door de dromerige straatjes, wandel door het Begijnhof en ga ’s avonds uitgebreid Bourgondisch uit eten.

Meer over Brugge

Heidelberg

Wist je dat Heidelberg wordt beschouwd als de meest romantische stad van Duitsland. En dat is helemaal terecht. De oude stad van Heidelberg, met aan de rand het kasteel, is ontzettend mooi.

Meer over Heidelberg

Parijs

Het is natuurlijk een inkopper, maar een weekendje Parijs behoort natuurlijk wel tot de meest romantische stedentrips in Europa. En je reist er lekker relaxed met de trein naartoe.

Meer over Parijs

Wenen

Persoonlijk vind ik Wenen één van de leukste romantische stedentrips. Want een stad waar de barok en de Art Nouveau je tegemoet springt, vraagt om romantiek. Tip: taartjes bij Café Central.

Meer over Wenen

Stedentrip februari in de zon

Cordoba

Cordoba is één van de parels van Andalusië en moet je juist bezoeken als het niet te warm is. In februari zit je er al lekker op het terras en ontdek je op je gemak de mooiste bezienswaardigheden.

Alles over Cordoba

Malaga

In Malaga is het vanaf half februari al echt lekker weer. Perfect om de Nederlandse winter te ontvluchten. Ontdek de oude stad, stap op de fiets en ontdek geweldige street art.

Alles over Malaga

Palma de Mallorca

Een stedentrip Palma de Mallorca, dat is pas een leuke stedentrip in februari. De stad heeft wel iets weg van Barcelona, maar dan met een relaxt eilandgevoel. De palmbomen en het modernisme helpen ook mee.

Alles over Palma de Mallorca

Valencia

Een stedentrip Valencia is een ideale stedentrip februari. De temperatuur is er heel fijn, maar het is er nog niet druk. Perfect om alle bezienswaardigheden uitgebreid te bekijken.

Alles over Valencia

Marrakech

Ik breek een lans voor winter in Marrakech, de stad is een heerlijke stedentrip februari. De temperaturen zijn er goed, soms al goed genoeg om te zwemmen. En natuurlijk om alle bezienswaardigheden te bekijken.

Alles over Marrakech

Havana

Goed, naar Havana maak je misschien geen stedentrip. Maar als je naar Cuba gaat, moet je écht een paar dagen in de hoofdstad blijven hangen. En in februari is het in Cuba heerlijk weer.

Alles over Havana

Je bevindt je hier:
Mooistestedentrips.nl > Stedentrips > Stedentrip kalender > Stedentrip in februari

Dit vind je misschien ook leuk

Plaats een reactie

Mooistestedentrips.nl deelt tips over de mooiste stedentrips. We gebruiken cookies om je bezoek te verbeteren. OK Lees meer