De leukste stedentrips in augustus

door Esther

Zin in een stedentrip in augustus? Goed idee! Zo middenin de zomer zijn er zo veel leuke steden om uit te kiezen. Je hoeft niet heel veer weg voor en leuk weekendje weg in augustus. Inspiratie nodig? Dit zijn 12 leuke stedentrips in augustus.

Stedentrip augustus: tips

Stedentrip augustus: inspiratie

Stedentrip augustus

Amersfoort

Amersfoort is een superleuke bestemming voor een weekendje weg in augustus. Dwaal langs het water, bezoek de goede musea en ontdek De Nieuwe Stad.

Meer over Amersfoort

Gouda

Gouda is een leuke zomerse stedentrip in augustus. Op donderdagen bezoek je er de kaasmarkt, maar er is nog veel meer te doen in Gouda.

Lees alles over Gouda

Mechelen

Een weekendje Mechelen? Perfect weekendje weg in augustus. Ontdek de mooie oude stad, ga winkelen en bekijk de toffe street art.

Alles over Mechelen

Lille

Dichtbij en toch het ultieme vakantiegevoel. Dat krijg je in Lille. Net over de Franse grens dompel je je onder in de mooiste architectuur en het lekkerste eten.

Alles over Lille

Nancy

Het mooiste plein van Frankrijk, sublieme art nouveau en heerlijk uit eten. Stap in de auto of de trein, want Nancy is een heerlijke stedentrip augustus.

Meer over Nancy

Straatsburg

Straatsburg is één van mijn favoriete ontdekkingen van de afgelopen jaren. Je komt er simpelweg met de auto of de trein en het is zo’n plaatje!

Alles over Straatsburg

Bilbao

Verrassende stedentrip Spanje? Op naar Bilbao! Met grensverleggende musea, een knus oud centrum en de beste restaurants.

Alles over Bilbao

Lissabon

Kleurrijk Lissabon is de perfecte stedentrip in augustus. Dwaal door Alfama, reis door de tijd in Belem en geniet van het uitzicht.

Lees meer over Lissabon

Thessaloniki

Reizen door de tijd, lekker eten én genieten aan heet strand. Noord-Griekenland is geweldig en een stedentrip Thessaloniki is heerlijk in augustus.

Lees meer over Thessaloniki

Zadar

Zonnige stedentrip in augustus? Op naar Zadar in Kroatië. Wat een heerlijk stad! Duik de historie in, bezoek Kroatische eilandjes en geniet op het strand.

Alles over Zadar

Je bevindt je hier:
Mooistestedentrips.nl > Stedentrips > Stedentrip kalender > Stedentrip in augustus

Dit vind je misschien ook leuk

Plaats een reactie

Mooistestedentrips.nl deelt tips over de mooiste stedentrips. We gebruiken cookies om je bezoek te verbeteren. OK Lees meer