De leukste stedentrips in november

door Esther

Stedentrip november. Een lastig maand voor een weekendje weg? Nee hoor! Want je kunt nog naar de zon, maakt een mooie herfstwandeling of duikt in een fijne stad een goed museum in. En eind november openen natuurlijk heel veel kerstmarkten hun deuren. Ofwel: genoeg opties voor een weekendje weg in november. Bekijk de tips.

Stedentrip november: tips

  • Stedentrip november of een leuk weekendje weg in november? Online vind je vaak heel fijne aanbiedingen, voor zowel stedentrips wat verder weg als leuke weekendjes weg in de buurt.
  • November vraagt om knusse weekendjes weg en lekker lui genieten. Ga niet te ver weg en geniet gewoon van een arrangement, gewoon in Nederland, België of Duitsland.
  • Niet vliegen? Hoeft ook niet! Ik zette de leukste tips op een rijtje voor een stedentrip met de auto of stedentrip met de trein.

Weekendje weg november

Faro

Faro is een heerlijke stedentrip november. Het is er vaak nog lekker weer, maar niet meer bloedheet. Perfect om de stad te verkennen én het nabijgelegen natuurgebied Ria Formosa te ontdekken.

Lees alles over Faro

Siena

Voor Siena in Italië hang ik de vlag uit. Wat een heerlijke stad, perfect voor een stedentrip in het najaar. Veel rustiger en net zo mooi. Ontdek de stad en proef het beste dat Toscane te bieden heeft.

Lees meer over Siena

Haarlem & Zandvoort

Een weekendje Haarlem is een geweldig weekendje weg in november. Bezoek één van de geweldige musea, ga winkelen en proef bier in de Jopenkerk. Lekker weer? Maak een strandwandeling in Zandvoort of ontdek de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Meer over Haarlem & Zandvoort

Friesland

Weekendje weg in november? Dan is een vakantie Friesland zo’n leuk idee. Je ontdekt daar namelijk geweldig leuke steden! Logeer bij Vakantiepark Elfstedenhart of Waterpark Sneekermeer en combineer een bezoek aan verschillende steden in Friesland.

Leuke steden in Friesland

Naar de kerstmarkt in november

Weekendje weg in november en houd jij wel van kerst en winterse sferen? Vanaf eind november openen de meeste kerstmarkten de deuren. De data variëren zo hier en daar, maar vanaf 24 november zijn alle kerstmarkten in ieder geval in volle gang. Ontdek een mooie stad in België, Duitsland of Frankrijk en warm je daarna op één van de gezellige kerstmarkten.

Kerstmarkten Duitsland

Düsseldorf

Weekendje weg in november? Op naar de kerstmarkt in Düsseldorf! Eén van de populairste kerstmarkten in Duitsland. En nog vlakbij huis ook.

Meer over Düsseldorf

Keulen

Een weekendje Keulen is altijd een goed idee en al helemaal als het kerstmarkt is. Lekker gemakkelijk met de trein naar hartje Keulen en hop, aan de glühwein.

Alles over Keulen

Osnabrück

Een heerlijk weekendje weg in november: Osnabrück. Het is een verrassend leuke stad, vlakbij de Nederlandse grens. Met een heel leuke kerstmarkt.

Alles over Trier

Trier

Stedentrip november? Op naar Trier! Eén van de leukste steden in Duitsland en al helemaal als de kerstmarkt geopend is. Dan is nog gezelliger en knusser.

Alles over Trier

Kerstmarkten België

Antwerpen

Naar de kerstmarkt in Antwerpen? Vanaf eind november kun je tijdens een stedentrip Antwerpen winkelen en de leukste bezienswaardigheden combineren met de kerstmarkt.

Alles over Antwerpen

Brugge

In Brugge beleef je echte wintergloed. Wandel langs een prachtig lichtparcours door de stad, geniet van de kerstmarkt en verschillende winterbars. Een heerlijk weekendje weg in november.

Meer over Brugge

Leuven

Een weekendje Leuven? Dat is een fijne stedentrip in november. En in de winter geniet je er van een leuke kerstmarkt en een prachtig verlichte stad.

Alles over Leuven

Luik

Luik is altijd een leuke stedentrip om te maken, een verrassende stedentrip België. En vanaf eind november vind je er de grootste kerstmarkt van België.

Alles over Luik

Kerstmarkten Frankrijk

Colmar

Colmar is sowieso één van de mooiste steden in Frankrijk én deze stad in de Elzas heeft de mooiste kerstmarkt van Frankrijk. Gaat dat zien.

Alles over Colmar

Lille

Wist je dat Lille een heel leuke kerstmarkt heeft? De stad staat er zelfs om bekend in Frankrijk. Een supergoede reden voor een stedentrip in november.

Alles over Lille

Reims

Reims is een top-bestemming voor een weekendje weg in november. Je geniet er rondom één van de mooiste kathedralen in Europa van de kerstmarkt.

Meer over Reims

Straatsburg

Straatsburg is ’s winters één van de meest populaire stedentrips Frankrijk. En dat is niet zo gek, want je kunt hier één van de meest populaire kerstmarkten van het land bezoeken.

Meer over Straatsburg

Je bevindt je hier:
Mooistestedentrips.nl > Stedentrips > Stedentrip kalender > Stedentrips november

Dit vind je misschien ook leuk

Plaats een reactie

Mooistestedentrips.nl deelt tips over de mooiste stedentrips. We gebruiken cookies om je bezoek te verbeteren. OK Lees meer